Read De moeder van David S., geb. 3 juli 1959 by Yvonne Keuls Free Online


Ebook De moeder van David S., geb. 3 juli 1959 by Yvonne Keuls read! Book Title: De moeder van David S., geb. 3 juli 1959
Date of issue: 1980
ISBN: 9026304773
ISBN 13: 9789026304774
The author of the book: Yvonne Keuls
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 2.71 MB
Edition: Ambo

Read full description of the books De moeder van David S., geb. 3 juli 1959:

De hoofdpersonen in de beroemde sociale romans van Yvonne Keuls, waarin fictie en werkelijkheid een hechte eenheid vormen, zijn sterke figuren die in een ellendige situatie terecht zijn gekomen. Thema's als leed en onmacht, angst en het grote gemis aan liefde, maar ook schuld en eigen verantwoordelijkheid worden met liefde behandeld.

In De moeder van David S. beschrijft Yvonne Keuls een aantal jaren uit de geschiedenis van een gezin waarvan de oudste zoon David aan drugs verslaafd is. Het gezin raakt volkomen ontredderd, maar Len - de moeder - weigert de jongen los te laten. Ze ziet hem afglijden naar steeds zwaardere drugs. Len beseft dat ze, wil ze ooit weer een normaal leven kunnen leiden, afstand moet nemen van het probleem..

Read Ebooks by Yvonne KeulsRead information about the author

Ebook De moeder van David S., geb. 3 juli 1959 read Online! Yvonne Keuls komt op zevenjarige leeftijd naar Nederland en al op jonge leeftijd begint zij te schrijven. Korte verhaaltjes over gebeurtenissen die indruk op haar maken en haar ontroeren. De basis is gelegd, want ook later zal zij op deze manier haar succesvolle romans schrijven. Als gewaardeerd schrijfster ontvangt ze dan ook een aantal literaire prijzen.

Yvonne is één van de eerste Nederlandse schrijvers die sinds 1967 lezingen op scholen en in boekhandels en bibliotheken verzorgd. Daar groeit haar interesse voor de problemen van jongeren, die onderwerp van haar succesvolle boeken als in Het verrotte leven van Floortje Bloem en De moeder van David S. zijn. De moeder van David S. is overigens in meer dan 14 landen in vertaling verschenen.

Vanaf 1969 begint ze met het dramatiseren van beroemde boeken als Boek der kleine zielen en De koperen tuin. Ook speelde ze zelf in verschillende theatervoorstellingen.

Al veertig jaar lang is Yvonne Keuls een veel gelezen en geprezen auteur. Van haar roman Mevrouw mijn moeder zijn meer dan 300.000 exemplaren verkocht. Het boek werd bekroond met de Trouw publieksprijs 1999. In 2001 verscheen haar ontroerende levensverhaal Madame K. Van Indisch kind tot Haagse dame dat direct na verschijnen een bestseller werd.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to De moeder van David S., geb. 3 juli 1959
Read EBOOK De moeder van David S., geb. 3 juli 1959 by Yvonne Keuls Online free

Download De moeder van David S., geb. 3 juli 1959 PDF: de-moeder-van-david-s-geb-3-juli-1959.pdf De moeder van David S., geb. 3 juli 1959 PDF