Read Vejene - det oprindelige manuskript by Jack Kerouac Free Online


Ebook Vejene - det oprindelige manuskript by Jack Kerouac read! Book Title: Vejene - det oprindelige manuskript
Date of issue: 2008
ISBN: 8763808943
ISBN 13: 9788763808941
The author of the book: Jack Kerouac
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 396 KB
Edition: Rosinante

Read full description of the books Vejene - det oprindelige manuskript:

Vejene er en milepæl i amerikansk litteratur. Bogen tager sin begyndelse, da Neal Cassady slutter sig til Jack Kerouac og Allen Ginsbergs kreds af litterære bohemer i New York. Cassady inspirerer dem til at rejse rundt i hele USA for at søge efter »en mistet arv, efter fædre, efter familien, efter et hjem, ja, efter selve Amerika«. Som sagt så gjort.

Kerouacs bog kommer til at tegne et portræt af en generation af unge mennesker, der hverken kan eller vil indpasse sig i det etablerede amerikanske samfund anno 1947. Den er fuld af ungdommens livstørst og fandenivoldskhed og giver et medrivende litterært billede af et Amerika, der er ved at forvandles til blot en drøm.

Denne udgave af Vejene er den legendariske første version af Kerouac’s selvbiografiske roman, som blev skrevet på en næsten 40 meter lang papirrulle. I modsætning til den senere version bruger det oprindelige manuskript hovedpersonernes autentiske navne frem for pseudonymer, og det rummer mere personligt stof, bl.a. om Kerouacs far. Det er en vildere og saftigere bog end den senere version. Vejene – det oprindelige manuskript udkommer her for første gang på dansk med forord af den danske digter Peter Laugesen.

Read Ebooks by Jack KerouacRead information about the author

Ebook Vejene - det oprindelige manuskript read Online! Jack Kerouac was born Jean-Louis Lebris de Kerouac on March 12, 1922, in Lowell, Massachusetts. Jack Kerouac's writing career began in the 1940s, but didn't meet with commercial success until 1957, when On the Road was published. The book became an American classic that defined the Beat Generation. Kerouac died on October 21, 1969, from an abdominal hemorrhage, at age 47.

Ebooks PDF EpubAdd a comment to Vejene - det oprindelige manuskript
Read EBOOK Vejene - det oprindelige manuskript by Jack Kerouac Online free

Download Vejene - det oprindelige manuskript PDF: vejene-det-oprindelige-manuskript.pdf Vejene - det oprindelige manuskript PDF