Read Исчезната без трага by Chevy Stevens Free Online


Ebook Исчезната без трага by Chevy Stevens read! Book Title: Исчезната без трага
Date of issue: November 15th 2012
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Chevy Stevens
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 22.95 MB
Edition: Сакам Книги

Read full description of the books Исчезната без трага:

Едно топло летно утро, кога Ени - триесет и две годишна агентка за продажба на недвижнини - го напушта својот дом за да оди на презентација на куќа, таа има само три цели: да ја продаде истата куќа, да заборави на караницата со мајка ѝ од тоа утро и да стигне навреме за вечерата со нејзиното фино и трпеливо момче. Презентацијата на куќата не оди сјајно, па кога последниот посетител пристигнува баш кога Ени се подготвува да си замине, таа помислува дека среќата конечно ќе ѝ се насмевне. Реалноста е далеку од тоа.

Половина горчлива драма, половина неизвесен трилер, Ени ја раскажува својата приказна низ сесии со нејзиниот психијатар. Една година помината во напуштена планинска колиба, една година киднапирана, тепана, изолирана, силувана, малтретирана и брутализирана. И потоа, по нејзиното конечно ослободување, таа почнува да бара одговори на прашањето: Зошто? Но некои прашања е подобро да останат неодговорени...

Низ сесиите со психијатарот и во соработка со полицијата, Ени полека почнува да дознава некои работи, а ние - заедно со неа - почнуваме да се сомневаме буквално во секоја од нејзините најблиски личности.

Исчезната без трага е реткост помеѓу трилерите: искрена, директна, шокантна, брутална книга преведена на 25 јазици...

„Често гледаме лица на убави, насмеани исчезнати жени на насловните страници. Си велиме: Кутрата жена... Но никогаш не ни паѓа на ум дека следната насловна би можела да ја носи нашата слика...“

Read Ebooks by Chevy StevensRead information about the author

Ebook Исчезната без трага read Online! CHEVY STEVENS grew up on a ranch on Vancouver Island and still calls the island home. For most of her adult life she worked in sales, first as a rep for a giftware company and then as a Realtor. While holding an open house one afternoon, she had a terrifying idea that became the inspiration for Still Missing. Chevy eventually sold her house and left real estate so she could finish the book. Still Missing went on to become a New York Times bestseller and win the International Thriller Writers Award for Best First Novel. Chevy’s books have been optioned for movies and are published in more than thirty countries.

Please visit her at www.chevystevens.com.

REVIEW POLICY: I only rate books I really, really loved. This is a way for me to share my "favorites" and organize my reading list.Ebooks PDF EpubAdd a comment to Исчезната без трага
Read EBOOK Исчезната без трага by Chevy Stevens Online free

Download Исчезната без трага PDF: ischeznata-bez-traga.pdf Исчезната без трага PDF